Dash | Follow
H.E.L.L.O.K.I.T.T.Y :)
Hover HERE!

Welcome to my simple pinky blog,i'm Azziera. Thanks for visited my blog,nice to meet you,leave your footstep at my cbox, Do follow :)


Menu

owner stuff VVIP Back


Cbox





Credit
Template by Atin Tory
Image by We?it.
Help by Wana, Afiqah.


Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017



Giveaway, Giveaway Qiya Saad, GA,

1. Follow Blog: Qiya Saad
2. Like FB Page 1: Qiya Saad Dot Com
3. Like FB Page 2: Wedding by Qiya Saad
4. Follow Instagram 1: @qiyasaad
5. Follow Instagram 2: @weddingbyqiyasaad


Hadiah berupa CASH RM100 untuk 'Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017' ni Qiya akan bahagikan kepada 3 pemenang mengikut jumlah yang tertera kat bawah ni.


HADIAH

Pemenang Pertama
RM50

Pemenang ke-2
RM30

Pemenang ke-3
RM20


DUE DATE : 30/11


NAK JOIN? KLIK SINI






1ST ANALIFESTYLES GIVEAWAY




1. Follow blog ana ANALIFESTYLES

2. Like facebook page ana CUCKOO-PAGE

3. Follow instagram ana  RAIHANARAMLAN

4. Repost entry ini dan tinggalkan link di comment dibawah.


HADIAH-HADIAH

1. Beg makeup X3

Related image


2. Buku Nota yang comel X2


Image result for NOTEBOOK COMEL


3. HADIAH SPECIAL!!!
* Untuk peserta awal & akhir


NAK JOIN? KLIK SINI





2ND GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC




CARA-CARANYA :


1 :  LIKE FANPAGE :

2 : FOLLOW INSTAGRAM :

3 : SUBSCRIBE YOUTUBE CHANNEL :

4 : buat satu entri kat blog korang yang bertajuk "2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC"

5 : follow blog kakak ya !! ada kat sidebar nun.. hee~

dah siap semua ? haa.. share link korang kat ruangan komen eh.. nanti kakak cek satu satu.. hee~ kena jaga sponsor maa.. tanak la nanti ade yang ngelat tapi rezeki dia plak menang.. unfair pada yang betul betul ikhlas support giveaway kakak ni..

HADIAH

pihak penganjur 1st Dental Clinic berbesar hati nak bagi RM 50.00 untuk 6 orang pemenang !! maksudnya jumlah keseluruhan adalah RM 300.00 !! wah !! kalau 6 orang pemenang maksudnya besarlah peluang korang nak menang ni.. hee~

RM 50.00 X 6 orang pemenang !!!


16hb OKTOBER 2017 - 30hb OKTOBER 2017

NAK JOIN? KLIK SINI





Giveaway Paling Gedik



1. Buat satu entry bertajuk Giveaway Paling Gedik, letakkan banner di atas dan backlink ke entry ni. Nak tag sesiapa atau tidak, terpulang.
2. Follow blog ini>>> http://www.bajuwarnacoklat.com dan instagram ini>>> https://www.instagram.com/rraihnh/
3. Komen link entry yang korang buat tu kat entry ini sahaja. Di tempat lain gua tak terima.

Hadiah? Nah. Hadiah paling gedik aku nak kasi. 


Baju tidur comel [random design] untuk seorang pemenang bertuah.


NAK JOIN? KLIK SINI